Fra mandag 10. august til og med 14. september kan du stemme ved lokalvalget i Oslo. Jeg har stilt meg til disposisjon for fire nye år, og håper på å få velgernes tillitt til å fortsette arbeidet med å gjøre byen bedre. Om du ønsker at jeg skal få fortsette, håper jeg du enten setter et kryss ved navnet mitt på Venstres liste, eller skriver navnet mitt neders på listen dersom du stemmer noe annet.

 

Parti

Å få stemme er en rettighet som jeg håper du benytter deg av, uansett hvor du står politisk. Selv hvis du stemmer blankt. De fleste vil aldri finne et parti de er hundre prosent enig i. Selv jeg som har vært med å skrive Venstre sitt program, er ikke enig i alt. Da handler det om helheten. Hvilket parti står nærmest mitt standpunkt i de viktigste sakene. Hvis du vil sitte i fred og ro og lete igjennom partienes standpunkt på dine viktigste saker, anbefaler jeg deg å ta en titt på nettsiden osloprogrammene. Der kan du slå opp på temaer, og få alle partienes standpunkt på saken. Jeg vil naturligvis anbefale deg å stemme Venstre, men det viktigste er at du stemmer.

venstrelogo

Person

Ikke alle saker er bestemt av partiet før de kommer til bystyret. I tillegg påvirker arbeidsstil og kapasitet mye hvordan ting utvikler seg i bystyret. Derfor er det ofte også svært viktig hvilke personer som blir valgt inn. På min liste har jeg gitt flere slengere til folk fra andre partier, som jeg tror vil gjøre en god jobb i sitt parti og for byen. Jeg vil anbefale deg å gjøre det samme.

Foto: Sveinung Braathen

Foto: Sveinung Braathen